Cinsel İşlev Bozukluğu İçin Uçucu Yağlar

Cinsel işlev bozukluğu, çoğu insanın düşündüğünden daha yaygındır. Her yaştan kadın ve erkek bir tür cinsel işlev bozukluğu yaşar. Ancak, yaşlı insanlar arasında bu soruna daha yaygın rastlanır. Herhangi bir cinsel işlev bozukluğu yaşıyorsanız, sorunun üstesinden gelmenize yardımcı olacak uçucu yağlara sahibiz.

Yaygın Cinsel İşlev Bozukluğu

Cinsel işlev bozukluğu, bir bireyin veya bir çiftin cinsel aktiviteden tatmin olmasını engelleyen bir sorundur. Bu durum, bir kişi cinsel tepki döngüsünün aşamalarından birinde (heyecan, plato, orgazm ve çözülme) yanıt vermediğinde gerçekleşir. Cinsel işlev bozukluğunun nedeni kötü ve azalan sağlık veya psikolojik bir sorun olabilir.

İyi haber, cinsel işlev bozukluğu tedavi edilebilir bir durumdur. Esansiyel yağlar, cinsel işlev bozukluğuna yardımcı olmak veya basitçe kişinin cinsel isteğini artırmak için yüzyıllardır kullanılmaktadır. Cinsel işlev bozukluğu yaşıyorsanız, aşağıdaki uçucu yağları deneyin.

AFRODİZYAK ETKİLİ  UÇUCU YAĞLAR HANGİLERİDİR


Cinsel İşlev Bozukluğu İçin Uçucu Yağlar

Ylang-Ylang

Ylang-ylang uçucu yağı, en güçlü doğal afrodizyaklardan biri olarak bilinir. Güneydoğu Asya'da yaygın olarak bulunan, yumuşak ama farklı bir çiçek kokusuna sahip olan ylang-ylang çiçeğinden gelir. Bu uçucu yağ aynı zamanda romantizm için ruh halini ayarlamaya yardımcı olabilecek rahatlatıcı yeteneklere sahiptir.

 

Sandal ağacı

Sandal ağacı esansiyel yağı sandal ağacından elde edilir. Oldukça pahalı bir uçucu yağdır çünkü bu uçucu yağı üretmek için sandal ağacı 40 ila 80 yıl sonra hasat edilebilir. Sandal ağacı esansiyel yağı, Ayurveda tıbbında afrodizyak olarak yaygın bir kullanıma sahiptir. Özellikle erkeklerin cinsel libidolarının artmasına yardımcı olur. Ek olarak, bireyler rahatlatıcı yeteneğini faydalı bulabilirler.

TIRAŞ BIÇAĞI  İZLERİNİ YOK EDİCİ MUCİZEVİ SERUM


Zencefil

Zencefil uçucu yağının cinsel isteği artırdığı bilinmektedir. Isıtıcı ve uyarıcı özellikleri sayesinde hem erkeklerde hem de kadınlarda düşük libidoya hitap etmek için kullanılmıştır. Bu uçucu yağ aynı zamanda insanların tatmin edici bir cinsel ilişki kurmalarına yardımcı olan stresi ve endişeyi de giderir. Zencefil esansiyel yağı harika bir doğal afrodizyaktır.

Rezene

Rezene esansiyel yağı, hormonal dengeyi destekleme kabiliyeti nedeniyle adet kramplarını ve diğer dismenore semptomlarını hafifletmek için harikadır. Ama kullanım alanı bununla sınırlı değildir. Rezene esansiyel yağı, kadınların libidolarının artmasında da etkilidir.

BİBERİYE VE NANE  YAĞLARI İLE KENDİ SABUNUNUZU YAPIN


Paçuli

Paçuli esansiyel yağı, soluk pembe ve beyaz çiçekleri ile bilinen paçuli bitkisinin yapraklarından elde edilir. Libidoyu artırmayı içeren çok çeşitli faydaları vardır. Ylang-ylang uçucu yağı gibi, paçuli uçucu yağı da uzun süredir afrodizyak olarak kullanılmaktadır. Kan akışını teşvik eder, kişinin ruh halini yükseltir ve kişinin cinsel iştahını harekete geçirir.

Neroli

Neroli esansiyel yağı, acı portakal ağacının çiçeklerinden elde edilir. Bu uçucu yağın tatlı ve narenciye aroması, özellikle menopozdan kaynaklanan stres veya hormonal dengesizlik nedeniyle cinsel işlev bozukluğu yaşayan kadınlarda cinsel isteği artırmaya yardımcı olur.

BİBERİYE ESANSİYEL  YAĞI KULLANIM ALANLARI VE FAYDALARI


Gül

Aşkın evrensel simgesi haline gelen bitkiden elde edilen gül esansiyel yağının aynı zamanda afrodizyak olması şaşırtıcı değildir. Gül yağı, sakinleştirici özelliklerinin yanı sıra cinsel iştahı artırır.

Yasemin

Yasemin esansiyel yağı tam olarak bir afrodizyak değildir, ancak faydaları afrodizyak esansiyel yağları mükemmel bir şekilde tamamlar. Yasemin ruh halini iyileştirmeye yardımcı olur, enerjiyi ve güveni artırır. Bu faktörler, özellikle kadınlar için tatmin edici bir cinsel deneyime katkıda bulunur.

UÇUCU YAĞLARLA  ÇATLAK TOPUKLARIN DOĞAL TEDAVİSİ


Lavanta

Kokulu lavanta çiçeğinden elde edilen lavanta esansiyel yağı, rahatlatıcı ve sakinleştirici özellikleriyle tartışılmazdır. Bu yatıştırıcı uçucu yağ, güçlü afrodizyakları mükemmel bir şekilde tamamlar. Ruh halini belirlemeye ve her bireyi samimiyet için hazırlamaya yardımcı olur.


Tarçın

Tarçın esansiyel yağı, kan dolaşımının güçlü bir uyarıcısı olarak bilinen tatlı ve baharatlı bir kokuya sahiptir. Bu etki, erektil disfonksiyonu olanlar için kullanışlı olur. Genel olarak, bu uçucu yağ, herkesi aşk havasına sokabilecek bir ısınma etkisine sahiptir.


EN POPÜLER (VE  FAYDALI) UÇUCU YAĞ EŞLEŞTİRMELERİ


Cinsel İşlev Bozukluğunun Üstesinden Gelmek

Hayatınızın geri kalanında cinsel işlev bozukluğunun gölgesi altında yaşamanıza gerek yok. Afrodizyak özelliği olan bu uçucu yağlara yönelirseniz, aromaterapi cinsel işlev bozukluğunun üstesinden gelmenize ve tatmin edici bir cinsel yaşam elde etmenize yardımcı olur.

 

Nebulizasyon yapan bir difüzör tüm bunları başarmanıza yardımcı olacaktır. Isı veya su kullanmadığı için nebulizasyon difüzörü, uçucu yağların tam ve seyreltilmemiş faydalarını size sunabilir. Cinsel işlev bozukluğu için herhangi bir uçucu yağdan birkaç damla ekleyin ve kısa sürede kendinizi daha tutkulu hissettiğinizin farkına varın.