Köknar İğnesi düşüncesi genellikle kışlık bir harikalar diyarının görüntülerini ve Noel ve karın anılarını çağrıştırır, ancak bu ağaç ve onun tedavi edici esans yağı, inanılmaz tıbbi özellikleri ve bağışıklık artırıcı nitelikleri nedeniyle yılın herhangi bir zamanında, herhangi bir vesileyle harikadır.

Birçok kültürde bu ağaçlar toprağı ve havayı arındırma ve onların yanında vakit geçiren insanların sağlığını ve ruh halini iyileştirme yetenekleri nedeniyle “orman şifacıları” olarak bilinir. Ruh halini yükseltmek, kaygıyı azaltmak ve bağışıklık tepkisini artırmak için harikadır. Köknar İğnesi 'nin taze, odunsu, kafur aroması rahatlama hissi uyandırırken aynı zamanda coşkulu ve canlanmış bir mizaç yaratır ve sizi dengeli bir varoluş durumuna yönlendirir.

Bu esansiyel yağ, üst solunum sağlığını desteklemek ve akciğerlerin ve solunum yollarının dayanıklılığını artırmak için vazgeçilmezdir. Bu yağı çıkarmak için harika bir zaman, soğuk algınlığı semptomlarını hissettiğiniz veya mevsimsel alerjilerle ilgili sorun yaşadığınız zamandır. Yılın nemli, hareketli aylarında, genellikle hava yoluyla bulaşan hastalıkları taşıyan geri dönüştürülmüş hava ile daha az dışarıda ve kapalı alanlarda bulunma eğilimindeyiz, ancak bu yağı bir difüzörde kullanmak, mevsime bir damper koyabilecek sinir bozucu hastalıkları savuşturmaya yardımcı olabilir. Kas ağrıları ve artritik ağrılar için de harika olan bu esansiyel yağ, vücudunuzdaki tüm bükülmeleri gidermek ve eklemlerinizdeki kronik ağrıyı azaltmak için bir analjezik olarak hareket etmek için bir masaj karışımında kullanılabilir.


SİGARA DUMANI  KOKUSUNDAN KURTULMAK İÇİN UÇUCU YAĞLAR NASIL KULLANILIR?


Yorgunluk veya kasvetliliğin belirtilerini hissettiğinizde, korkunuzdan kurtulabilmeniz ve hayatı dolu dolu yaşamaya geri dönebilmeniz için aşağıdaki Köknar İğnesi Esansiyel Yağı tariflerinden birini denemenizi öneririz!

Duş Buhar Karışımı

·         3 damla        Köknar İğnesi Yağı

·         3 damla        Ylang Ylang Yağı

Ormansı, çiçeksi bir aroma yaymak için duş alırken bu karışımı ıslak bir beze ekleyin ve banyonuzu ormanda huzurlu bir kütük kulübesine dönüştürün.

Derin Nefes Difüzör Karışımı

·         2 damla       Köknar İğnesi Yağı

·         2 damla       Lavanta Yağı

·         2 damla       Vetiver Yağı

Evinize sakinlik ve sükûnet duygusu aşılamak istediğinizde veya birkaç dakika nefes almak istediğinizde bu difüzör kombinasyonunu deneyin.


AKNE, SİVİLCE VE  LEKELERİ TEDAVİ ETMEK İÇİN 10 SÜPER DOĞAL YAĞ



Bug Blaster Difüzör Karışımı

·         3 damla        Köknar İğnesi Yağı

·         3 damla        Citronella Yağı

·         3 damla        Misket Limonu Yağı

Ürpertici, sürüngen haşereler sizi yalnız bırakmayacak mı? Bu limonlu, kafurlu, itici karışımla onları uzak tutun.