Bu beş karışım ve tarif, ezici panik duygularını yatıştırmaya ve azaltmaya yardımcı olabilecek sakinleştirici ve destekleyici esansiyel yağları içerir.

Herkes farklıdır, bu nedenle karışımlar her zaman herkes için aynı duygusal tepkiyi yansıtmaz.  Karışım tariflerini, size en uygun uçucu yağları bulmak için bir ilham kaynağı olarak kullanın.

Uçucu yağları seçerken ve kullanırken, tüm güvenlik önlemlerini uyguladığınızdan emin olun ve aromaterapinin tıbbi yardım ve uygun tıbbi tedavinin yerine kullanılmaması gerektiğini unutmayın.

Karışım #1

Karışım #2


TİROİD SAĞLIĞINIZI  ARTIRABİLECEK 2 ESANSİYEL YAĞ tarif için tıklayın.



Karışım #3

Karışım #4

Karışım #5

Talimatlar

Yukarıda gösterilen karışımlardan birini seçin. Ardından, kullanmak istediğiniz yöntemi seçin ve aşağıdaki yönergeleri izleyin.

Difüzör Ana Karışımı

Seçtiğiniz karışımdan toplam 20 damla elde etmek için karışımınızı 4 ile çarpın. Yağlarınızı koyu renkli bir cam şişeye ekleyin ve şişeyi ellerinizin arasında yuvarlayarak iyice karıştırın. Difüzör markanız ve modeliniz için üreticinin talimatlarını izleyerek, oluşturduğunuz karışımınızdan uygun sayıda damlayı difüzörünüze ekleyin. Kalın yağlar veya narenciye yağları gibi bazı uçucu yağlar, tüm difüzör türleri ile uyumlu değildir.

Esansiyel Yağ İnhaler Karışımı

Seçtiğiniz karışımdan toplam 15 damla elde etmek için karışımınızı 3 ile çarpın. 

Oda Parfümü

Seçtiğiniz karışımdan toplam 30 damla elde etmek için karışımınızı 6 ile çarpın. Oda Parfümü tarifindeki 30 damla karışımı kullanarak devam edin.